ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ CRUISER...
8.80
ΑΡΧΙΚΗ // ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ // ΝΕΑ // ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τεχνικά χαρακτηριστικά
sar880v

 

 

Η εταιρία μας, διευρύνοντας την γκάμα της και στις γάστρες πλαναρίσματος τύπου V, δημιούργησε ένα σκάφος fishing, του οποίου πετύχαμε τα στάνταρ απόδοσης, να είναι πολύ υψηλά για την κατηγορία του. Είναι ένα σκάφος, μέγιστου μήκους γάστρας 8,80 μέτρων, και μέγιστου πλάτους 3,20 μέτρων. Οι απέριττες και επιθετικές θα λέγαμε γραμμές του αλλά και τα καλοσχεδιασμένα βρεχάμενα, το κάνουν ατίθασο και επιβλητικό οπουδήποτε. Εκτός το ότι κουβαλάει πάνω του, όλα τα προτερήματα τον υπολοίπων μοντέλων όπως, ποιότητα κατασκευής, δύναμη και αντοχή στο χρόνο, άξιο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αυτοσταγκιζώμενο κατάστρωμα κ.λ.π μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα με 440 hp κινητήρα, έως 33 knots, με απόλυτη σταθερότητα ακόμη και με μεταβαλλόμενα φορτία .

Το σκάφος επίσης χαρακτηρίζεται για τους ιδιαίτερα φαρδύς διαδρόμους, το αχανές κατάστρωμα πίσω από την καμπίνα, αλλά και τους αποθηκευτικούς του χώρους καθώς και τον αυτοστραγγιζόμενο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψυγείο αλιευμάτων και πάγου. Εύκολος στην πρόσβασή του για συντήρηση είναι και ο κινητήρας του. Το υλικό κατασκευής του είναι ενισχυμένος πολυεστέρας με υαλoίνες (GRP). H γάστρα του διαιρείται σε πέντε στεγανά διαμερίσματα από ισάριθμους μπουλμέδες (φράχτες) ενδυναμωμένο με ξυλεία ναυτικού τύπου ακόμη και για βαριά επαγγελματική χρήση.

Στο κατάστρωμα και στην καμπίνα πλοήγησης ανάμεσα στο GRP υπάρχει κόντρα πλακέ θαλάσσης υπό μορφή σάντουιτς για να μπορεί να δεχθεί βίτζι υδραυλικού τύπου.

Eξοπλισμός
Ο στάνταρ εξοπλισμός του σκάφους περιλαμβάνει, ένα πάρ μπρίζ και δυο πλαϊνά συρόμενα παράθυρα, από ανοδειωμένο αλουμίνιο με τζάμι ασφαλείας. Τέσσερα φιλιστρίνια ανοιγόμενα και δυο σταθερά από πλέξη-γκλας. Στον εσωτερικό χώρο πλοήγησης υπάρχει ρυθμιζόμενο κατά το ύψος κάθισμα χειριστού και σταθερό κάθισμα συνοδηγού με το αντίστοιχο ντουλάπι του. Μοκέτες στα γυμνά μέρη του σκάφους και καντράν έτοιμο να υποδεχθεί κάθε ηλεκτρονικό όργανο.

Ο κάτω χώρος της καμπίνας περιλαμβάνει, ένα διπλό κρεβάτι με το αντίστοιχο στρώμα, χώρο κάτω από το πιλοτήριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τρίτο κρεβάτι ,νεροχύτη με κουζίνα δυο εστιών, καθώς και τουαλέτα ναυτικού τύπου. Στα συν του σκάφους είναι, οι δύο δεξαμενές πετρελαίου συνολικής χωρητικότητας 940 lt, (με όργανο ένδειξης πετρελαίου), και μια νερού 110 lt, προσφέροντας μεγάλη αυτονομία, καθώς και η κουπαστή από ξυλεία ιρόκο σε όλη την περίμετρο του σκάφους .

Τα κάγκελα στις πλευρές του, οι δυο γλίστρες, το ράουλο για την άγκυρα και οι τέσσερις χειρολαβές (όλα ανοξείδωτα) συμπληρώνουν τα αξεσουάρ του καταστρώματος.

Το τιμόνι είναι από ενισχυμένο ανοξείδωτο με μηχανισμό πηδαλιούχος υδραυλικού τύπου, με μπάρα για την αποφυγή σχοινιών και λαγουδέρα για να μπορεί να οδηγείται και από την πρύμνη .

Πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση , με ιστό και φώτα ναυσιπλοΐας. Εσωτερικό φωτισμό καμπίνας με τρεις πλαφονιέρες. Πίνακα με ασφαλειοδιακόπτες, μια πρίζα 12v
και αναμονές ρεύματος για πυξίδα, βυθόμετρο, GPS, VHF. Φωτισμό στο μηχανοστάσιο και στο αμπάρι, τρείς προβολείς, κόρνα, αντλία σεντίνας και υαλοκαθαριστήρα. Τα δε βρεχάμενα του σκάφους, έχουν αντιοσμωτική προστασία, με πράιμερ τριών στρώσεων και υφαλόχρωμα αυτοκαθαριζόμενου τύπου, χρώματος μπλε η κόκκινου.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΥΠΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ:
SARONIC 880

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
ΑΦΟΙ ΜΠΛΙΖΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε
'SARONIC BOATS'

TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος σκάφους:
Εσωλέμβιο μηχανοκίνητο
Μήκος γάστρας:
8.80 m
Πλάτος ολικό:
3.10 m
Έμφορτο εκτόπισμα:
6700 kg
Μέγιστη ισχύς:
328 kW
Κατηγορία σχεδίασης:
B
Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο:
800 kg
Μέγιστος αριθμός ατόμων:
8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ