ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ CRUISER...
830 > 8.80
ΑΡΧΙΚΗ // ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ // ΝΕΑ // ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τεχνικά χαρακτηριστικά
sar620
Το Saronic 620 είναι ένα σκάφος παραδοσιακό, τύπου τρεχαντήρι.
Fishing μέγιστου μήκους γάστρας 6,12 μέτρων και μέγιστου πλάτους 2,20 μέτρων.
Δέχεται ένα κινητήρα έσω ντίζελ από 8 έως 35 ΗΡ και έχει maximum ταχύτητα με τη βοήθεια δύο παρατροπιδίων 9,5 knots. Το βάρος του με κινητήρα και καύσιμα αγγίζει τα 1100 κιλά.

Κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες της ελαφριάς παράκτιας αλιείας αλλά και του μικρού οικογενειακού σκάφους που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλέστερα για ψάρεμα και αναψυχή από μια απλή βάρκα χάρη στη βαριά κατασκευή του.

Συνδυάζει τα σύγχρονα πολυεστερικά υλικά με το παραδοσιακό στιλ. Διαθέτει κλειστό χώρο με καντράν έτοιμο να υποδεχθεί κάθε ηλεκτρονικό όργανο.

Η διακυβέρνηση του σκάφους γίνεται από το κατάστρωμα με λαγουδέρα το οποίο μάλιστα είναι αυτοστραγγιζόμενο, μηδενίζοντας έτσι το άγχος του κυβερνήτη στις δύσκολες καταστάσεις. Το σκάφος επίσης χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερα καλή για τα μέτρα του πλεύση αλλά και τους αποθηκευτικούς του χώρους. Εύκολος στην πρόσβασή του για συντήρηση είναι και ο κινητήρας του.

Το υλικό κατασκευής του είναι ενισχυμένος πολυεστέρας με υαλoίνες (GRP). H γάστρα του διαιρείται σε τρία στεγανά διαμερίσματα από ισάριθμους μπουλμέδες (φράχτες) ενδυναμωμένο με ξυλεία ναυτικού τύπου ακόμη και για βαριά επαγγελματική χρήση.

Στο κατάστρωμα και στην καμπίνα πλοήγησης ανάμεσα στο GRP υπάρχει κόντρα πλακέ θαλάσσης υπό μορφή σάντουιτς για να μπορεί να δεχθεί βίντσι υδραυλικού τύπου.

Eξοπλισμός
Ο εξοπλισμός του σκάφους περιλαμβάνει ένα παρμπρίζ από πλέξι-γκλας και μια δεξαμενή πετρελαίου συνολικής χωρητικότητας 55 lt. Τα ανοξείδωτα κάγκελα στις πλευρές του οι δυο χειρολαβές και το ζωνάρι το παραπέτο και το τιμόνι με τη λαγουδέρα συμπληρώνουν τα αξεσουάρ του καταστρώματος.

Πλήρης ηλεκτρική εγκατάσταση με εσωτερικό φωτισμό μηχανοστασίου και αμπαριού με δυο πλαφονιέρες, πίνακας με ασφαλειοδιακόπτες, πρίζα και αναμονές ρεύματος για πυξίδα, βυθόμετρο, GPS, VHF και αυτόματη αντλία. Tα δε βρεχόμενα του σκάφους έχουν αντιοσμωτική προστασία και υφαλόχρωμα αυτοκαθαριζόμενου τύπου, χρώματος μπλε η κόκκινου.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΥΠΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ:
SARONIC 612

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
ΑΦΟΙ ΜΠΛΙΖΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε
'SARONIC BOATS'

 

TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος σκάφους:
Εσωλέμβιο μηχανοκίνητο
Μήκος γάστρας:
6.12m
Πλάτος ολικό:
2.18 m
Έμφορτο εκτόπισμα:
1250kg
Μέγιστη ισχύς:
22.4 kW
Κατηγορία σχεδίασης:
D
Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο:
350 kg
Μέγιστος αριθμός ατόμων:
4


 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ