ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ CRUISER...
8.80
ΑΡΧΙΚΗ // ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ // ΝΕΑ // ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 
Τεχνικά χαρακτηριστικά  
sar880v cruiser
Το saronic 880V cruiser είναι ένα σκάφος πλαναρίσματος τύπου V μέγιστου μήκους 8,80 μέτρων και μέγιστου πλάτους 3,10 μέτρων.Οι εσωτερικοί του χώροι διαμορφωθήκαν έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν πέντε άτομα (δηλαδή μια ολόκληρη οικογένεια). Οι απέριττες και επιθετικές θα λέγαμε γραμμές του αλλά και τα καλοσχεδιασμένα βρεχάμενα, το κάνουν ατίθασο και επιβλητικό οπουδήποτε.
Εκτός το ότι κουβαλάει πάνω του, όλα τα προτερήματα τον υπολοίπων μοντέλων όπως, ποιότητα κατασκευής ,δύναμη και αντοχή στο χρόνο, άξιο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αυτοστραγκιζώμενο κατάστρωμα κ.λ.π μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα με 440 hp κινητήρα, έως 32 knots, με απόλυτη σταθερότητα.
Το νέο saronic 880v cruiser συγκαταλέγεται στην κατηγορία των μικρομεσαίων σκαφών τύπου cruiser. Διαθέτει δύο καταστρώματα, ενώ η πρόωση του επιτυγχάνεται από ένα πετρελαιοκινητήρα με ισχύ, που ξεκινά από τους 300 ίππους και καταλήγει στους 440 ίππους. Εξωτερικά το σκάφος διέπεται από μοντέρνες γραμμές. Κύριο χαρακτηριστικό αποτελεί η σχεδίαση του εσωτερικού χώρου του, η οποία εκμεταλλεύεται άριστα και λειτουργικά ακόμη και την τελευταία γωνιά του. Για το χρώμα του μπορεί να γίνει επιλογή εκτός από το κλασικό λευκό η βαθιά απόχρωση του κόκκινου, καθώς και το μπλε σκούρο καθιστώντας το σκάφος ξεχωριστό και μοντέρνο.
Η διάταξη του κύριου καταστρώματος περιλαμβάνει μια φαρδιά πλατφόρμα στην πρύμνη , προσφέροντας ασφαλή διέλευση. Πρίμα συναντάμε το καθιστικό, που αποτελείται από τρις καναπέδες με τους ανάλογους αποθηκευτικούς χώρους. Οι δύο πλευρικοί διάδρομοι που διασχίζουν το σκάφος κατά το διάμηκες παρέχουν ασφάλεια κατά την διέλευση, ενώ η χειρολαβή που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος της υπερκατασκευής, βοηθάει ιδιαίτερα κατά την πρόσβαση στους διαδρόμους. Η περιοχή της πλώρης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ηλιοθεραπεία. Κατάπλωρα συναντάμε ένα βαθύ ταμπούκι για την καδένα της άγκυρας ενώ το περιμετρικό ρέλι που καταλήγει στην πλώρη έχει πρακτική διαμόρφωση.
Το εσωτερικό του saronic 880v είναι ευρύχωρο ενώ η χρησιμοποιούμενη ξυλεία δίνει αίσθηση ευρυχωρίας και πολυτέλειας. Στη δεξιά πλευρά και μπαίνοντας στο σαλόνι είναι εγκατεστημένο το πιλοτήριο, που αποτελείται από μια μεγάλη επικλινή κονσόλα και ένα μονό σταθερό κάθισμα. Η κονσόλα διαθέτει επαρκείς διαστάσεις, ώστε να φιλοξενούνται με άνεση όλα τα απαραίτητα όργανα ναυσιπλοΐας και πλοήγησης ενώ η ανατομία του καθίσματος προσφέρει άνεση και κυρίως ασφάλεια στον κυβερνήτη. Το τιμόνι είναι κατασκευασμένο από ξύλο ενώ η ορατότητα από την συγκεκριμένη θέση κρίνεται άριστη. Στην αριστερή πλευρά είναι τοποθετημένοι αντικριστά δυο διπλοί καναπέδες , ενώ ενδιάμεσα τους υπάρχει ξύλινο τραπεζάκι το οποίο πέφτοντας κάτω το βράδυ μπορεί να μετατραπεί σε ένα μονό άνετο κρεβάτι. Ο χώρος πίσω από το κάθισμα του οδηγού περιλαμβάνει μια επιπλοσύνθεση κουζίνας- νεροχύτη αποτελούμενη κ από ένα ψυγείο 85lt.
Στην αριστερή πλευρά και κατεβαίνοντας στην κάτω καμπίνα συναντάμε το άνετο λουτρό / w.c. ενώ από δεξιά περιλαμβάνει δύο μονές κουκέτες που είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες. Πλώρα βρίσκεται μια καμπίνα που περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι με δύο αποθηκευτικούς χώρους στη βάση του και έναν επιπλέον στην δεξιά πλευρά. Ο φυσικός φωτισμός της καμπίνας είναι επαρκής και προέρχεται από τα πλευρικά φινιστρίνια και δύο ανοιγόμενους υαλοπίνακες (hatch) οροφής. Ο τεχνητός φωτισμός περιλαμβάνει και δύο χρηστικά φώτα για διάβασμα .

Eξοπλισμός
Ο στανταρ εξοπλισμός του σκάφους περιλαμβάνει ,διπλό πάρ μπρίζ , δυο πλαϊνά συρόμενα παράθυρα, δύο οπίσθια, δύο huts και πόρτα από ανοδειωμένο αλουμίνιο με τζάμι ασφαλείας. Τέσσερα φιλιστρίνια ανοιγόμενα . Στον εσωτερικό χώρο πλοήγησης υπάρχει, κάθισμα χειριστού , καναπές τεσσάρων ατόμων με τραπέζι το οποίο το βράδυ μετατρέπετε σε ένα άνετο κρεβάτι .Νεροχύτης με κουζίνα δυο εστιών, και ψυγείο 85 LT ηλεκτρικό 12V . Μοκέτες στα γυμνά μέρη του σκάφους και καντράν έτοιμο να υποδεχθεί κάθε ηλεκτρονικό όργανο. Ο κάτω χώρος της καμπίνας περιλαμβάνει, ένα διπλό κρεβάτι ,δυο κουκέτες πάνω κάτω με το αντίστοιχο στρώμα, ντουλάπα ρουχισμού ,καθώς και τουαλέτα ηλεκτρική ναυτικού τύπου με νιπτήρα και ντουζιέρα.
Στα συν του σκάφους είναι, οι δύο δεξαμενές πετρελαίου συνολικής χωρητικότητας 900 lt, (με όργανο ένδειξης πετρελαίου),  μια νερού 250 lt, και  λλειμάτων 70 lt προσφέροντας μεγάλη αυτονομία , καθώς και η κουπαστή από ξυλεία ιρόκο σε όλη την περίμετρο του σκάφους .Τα κάγκελα στις πλευρές του από την πλώρη ως την πρύμνη, οι δυο γλίστρες, το ράουλο για την άγκυρα και οι τέσσερις χειρολαβές (όλα ανοξείδωτα) και η πλατφόρμα πρύμνης με σκάλα και εξωτερική ντουζιέρα συμπληρώνουν τα αξεσουάρ του καταστρώματος.

Το τιμόνι είναι από ενισχυμένο ανοξείδωτο με μηχανισμό πηδαλιούχος υδραυλικού τύπου ,με μπάρα για την αποφυγή σχοινιών και λαγουδέρα για να μπορεί να οδηγείται και από την πρύμνη .
Πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση , με ιστό και φώτα ναυσιπλοΐας .Εσωτερικό φωτισμό καμπίνας με τρεις πλαφονιέρες .Πίνακα με ασφαλειοδιακόπτες , μια πρίζα 12v και αναμονές ρεύματος για πυξίδα, βυθόμετρο, GPS, VHF. Φωτισμό στο μηχανοστάσιο και στο αμπάρι, δύο προβολείς, κόρνα, αντλία σεντίνας και υαλοκαθαριστήρα. Τα δε βρεχάμενα του σκάφους ,έχουν αντιοσμωτική προστασία, με πράιμερ τριών στρώσεων και υφαλόχρωμα αυτοκαθαριζόμενου τύπου ,χρώματος μπλε η κόκκινου .

 

Στον έξτρα εξοπλισμό ανήκουν:
ο κινητήρας η ηχομόνωση και η τοποθέτηση του,
σχάρα τέντας με πανί,
φλάπς ηλεκτρικά,
ηλεκτρικός εργάτης,
Bow thruster,
φορτιστής ξηράς 220V,
καθώς και τα όργανα ναυσιπλοΐας.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΥΠΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ:
SARONIC 880 Cruiser

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
ΑΦΟΙ ΜΠΛΙΖΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε
'SARONIC BOATS'

TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος σκάφους:
Εσωλέμβιο μηχανοκίνητο
Μήκος γάστρας:
8.80 m
Πλάτος ολικό:
3.10 m
Έμφορτο εκτόπισμα:
6700 kg
Μέγιστη ισχύς:
328 kW
Κατηγορία σχεδίασης:
B
Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο:
800 kg
Μέγιστος αριθμός ατόμων:
8
   
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ