ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ CRUISER...
8.80
ΑΡΧΙΚΗ // ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ // ΝΕΑ // ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεχνικά χαρακτηριστικά
sar640

Το saronic 640, είναι ένα σκάφος με έντονη προσωπικότητα και τέλεια ναυτικά χαρακτηριστικά. Είναι ένα σκάφος πλαναρίσματος, fishing ,μέγιστου μήκους γάστρας 6,40 μέτρων και μέγιστου πλάτους 2,30 μέτρων. Δέχεται ένα κινητήρα έσω ντίζελ, έως 240 ΗΡ και έχει maximum ταχύτητα 26 knots.


Κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες της ελαφριάς παράκτιας αλιείας, (στην έκδοση με μικρή καμπίνα), αλλά και του μικρού σκάφους,(στην έκδοση με μεγαλύτερη καμπίνα), για ερασιτεχνικό ψάρεμα και αναψυχή .

Χάρη στη γεροδεμένη και καλοσχεδιασμένη γάστρα του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και τους δώδεκα μήνες του χρόνου .

Διαθέτει κλειστό χώρο διακυβερνήσεως και κατάστρωμα αυτοστραγγιζόμενο, μηδενίζοντας έτσι το άγχος του κυβερνήτη στις δύσκολες καταστάσεις. Το σκάφος επίσης χαρακτηρίζεται, για τους ιδιαίτερα φαρδύς διαδρόμους του, το μεγάλο κατάστρωμα πίσω από την καμπίνα, αλλά και τους αποθηκευτικούς του χώρους.

Εύκολος στην πρόσβαση για τη συντήρησή , είναι και ο κινητήρας του. Το υλικό κατασκευής του, είναι ενισχυμένος πολυεστέρας με υαλoίνες (GRP).

H γάστρα του, διαιρείται σε πέντε στεγανά διαμερίσματα από ισάριθμους μπουλμέδες φράχτες), ενδυναμωμένο με ξυλεία ναυτικού τύπου, ακόμη και για βαριά επαγγελματική χρήση.

Στο κατάστρωμα και στην καμπίνα πλοήγησης, ανάμεσα στο GRP υπάρχει κόντρα πλακέ θαλάσσης, υπό μορφή σάντουιτς, για να μπορει να δεχθεί βίντζι υδραυλικού τύπου.

Eξοπλισμός
Ο στάνταρ εξοπλισμός του σκάφους περιλαμβάνει ένα παρ μπρίζ, δυο πλαϊνά συρόμενα παράθυρα από ανοδειομένο αλουμίνιο με τζάμι ασφαλείας, δυο φινιστρίνια ανοιγόμενα και δυο σταθερά από πλέξη-γκλας. Στον εσωτερικό χώρο πλοήγησης, υπάρχει κάθισμα χειριστού και συνοδηγού με τα αντίστοιχα ντουλαπάκια τους.
Τα γυμνά μέρη του σκάφους, είναι επενδυμένα με μοκέτες και το λουστραρισμένο καντράν του είναι έτοιμο να υποδεχθεί κάθε ηλεκτρονικό όργανο. Ο κάτω χώρος της καμπίνας περιλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο διπλό κρεβάτι, με το αντίστοιχο στρώμα.

Στα συν του σκάφους είναι και οι δύο δεξαμενές πετρελαίου, συνολικής χωρητικότητας 300 lt, (με όργανο ένδειξης πετρελαίου), προσφέροντας έτσι μεγάλη αυτονομία. Τα κάγκελα στις πλευρές του, οι δυο γλίστρες, το ράουλο για την άγκυρα και οι τρεις δέστρες όλα ανοξείδωτα, συμπληρώνουν τα αξεσουάρ του καταστρώματος.

Το τιμόνι είναι από ενισχυμένο ανοξείδωτο, με μηχανισμό πηδαλιούχος υδραυλικού τύπου, με μπάρα για την αποφυγή σχοινιών και με λαγουδέρα για να μπορείτε να το οδηγείτε και από την πρύμνη.
Πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση με ιστό και φώτα ναυσιπλοΐας. Εσωτερικό φωτισμό καμπίνας με δυο πλαφονιέρες. Πίνακα με ασφαλειοδιακόπτες, μια πρίζα 12v και αναμονές ρεύματος για πυξίδα, βυθόμετρο, GPS, VHF. Φωτισμό στο μηχανοστάσιο και στο αμπάρι, δύο προβολείς, κόρνα, αντλία σεντίνας και υαλοκαθαριστήρα. Τα δε βρεχάμενα του σκάφους, έχουν αντιοσμωτική προστασία, με πράιμερ τριών στρώσεων και υφαλόχρωμα αυτοκαθαριζόμενου τύπου, χρώματος μπλε η κόκκινου.   
ΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΥΠΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ:
SARONIC 640

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
ΑΦΟΙ ΜΠΛΙΖΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε
'SARONIC BOATS'

TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος σκάφους:
Εσωλέμβιο μηχανοκίνητο
Μήκος γάστρας:
6.40 m
Πλάτος ολικό:
2.29 m
Έμφορτο εκτόπισμα:
2300 kg
Μέγιστη ισχύς:
112 kW
Κατηγορία σχεδίασης:
C
Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο:
610 kg
Μέγιστος αριθμός ατόμων:
6
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ